Blog

Fotografie ideeen

Fotograferen is erg leuk om te doen. Zo kun je belangrijke momenten uit je leven vastleggen, maar ook om de dingen die jij bijzonder vindt vast te leggen. Nadat je gefotografeerd hebt kun je nog heel veel met de foto’s doen. Bekend is natuurlijk het bewerken van je foto’s op de computer, maar je kunt nog veel meer.

Er zijn bijvoorbeeld internetsites die de service aanbieden om je foto’s af te laten drukken. Dit kan op alle maten en vormen papier. Maar ook op nog veel meer materiaal. Het is helemaal in om je foto’s af te laten drukken op canvas. Zo heb je een schilderij van je eigen foto aan de muur hangen en kun je er dus elke dag van genieten.

Ook kun je kaarten maken van je foto’s, dit kan al heel simpel door een foto op een blanco kaart te plakken. Maar je kunt ook nog creatiever aan de slag gaan door bijvoorbeeld meerdere foto’s te gebruiken. Of speciale delen uit een foto te knippen en die op een kaart te plakken. Je kunt vaak al op de computer gebruik maken van een bewerkingsprogramma waar je dan al teksten op de foto’s kun plaatsen.

Je kunt ook creatief aan de slag met foto’s door een collage te maken. Dit is erg leuk en het heeft eigenlijk altijd wel een creatief resultaat. Lekker knippen en plakken met je foto’s! Dit is ook erg leuk voor je vakantiefoto’s zo kun je in één collage je hele vakantie en vakantiesfeer afbeelden. Voor tips en trics hoe je een collage kunt maken kun je naar de volgende site gaan

Tags: