Blog

Pumps versieren

Als je geen zin hebt om weer nieuwe schoenen te kopen, probeer dan eens wat anders. Je kunt een paar dat je al hebt namelijk ook zelf versieren en je eigen unieke ontwerp maken. Vooral bij pumps kan dit heel goed werken. Een leuke en makkelijke manier om aan de slag te gaan is door ¨blingbacks¨ (speciale schoenjuwelen) te kopen via de webwinkel van het Britse warenhuis Debenhams. De blingbacks glinsteren als kleine diamanten steentjes en zijn te koop in verschillende ontwerpen zoals een strikje of sterretjes. Deze versiering komt vooral goed van pas als je je schoenen op wil knappen voor de feestdagen. De blingbacks zijn makkelijk aan de hiel van je pump vast te klikken. De prijs van deze sieraden ligt tussen de 16 en 18 euro.

Je kunt zo een versiering natuurlijk ook zelf ontwerpen.

miumiu_jewel_pump_heels

Daarvoor heb je in wezen genoeg aan wat imitatiediamantjes en een tubetje lijm. Je kiest zelf in welk patroon je de steentjes op de hiel en hak van je pump plakt. Op de volgende website wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dat aan kan pakken en wat je allemaal precies nodig hebt. Wat je in ieder geval nodig hebt is:

Als dit je allemaal nog veel te braaf is kijk dan eens naar de pumps van de Californische kunstenares Taylor Reeve. Zij gaat veel verder en beschildert de zolen van hoge pumps. De kleuren die ze gebruikt zijn fel, waarmee ze tekeningen maakt van bijvoorbeeld ogen, doodshoofden en gezichten. Je kunt een mooi overzicht van haar verschillende ontwerpen bekijken op de website van millionlooks. De pumps van Taylor Reeve zijn ook te koop en met zo een uniek paar schoenen aan je voeten trek je zeker veel bekijks. Of misschien raak je wel geïnspireerd en ga je zelf aan de slag!

reeve_pumps

Tags: , ,